Željko Tomljanović imenovan povjerenikom HDSSB-a za područje Virovitičko-podravske županije

Na temelju odredbe čl. 17. st. (1) i odredbe čl. 18. st. (1) Statuta Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje predsjednik Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje  donosi  ODLUKU
 
 
 
 
 
 
 
Članak 1.
 
Imenuje se Željko Tomljanović, dipl. ing.  iz Virovitice povjerenikom Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje za područje Virovitičko-podravske županije.
Članak 2.
 
Povjerenik Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje je samostalan u svom političkom radu i djelovanju, uz obvezu poštivanja Programa Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje, Statuta Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje i odluka izabranih upravnih tijela Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje.
 
Članak 3.
 
(1) Povjerenik Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje imenuje i razrješava članove Povjerenstva Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje na području za koje je imenovan od tri (3) do trideset jednog (31) člana Povjerenstva Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje.
 
(2) Povjerenik Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje je dužan imenovati članove Povjerenstva Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje za svoje područje, u roku od 60 dana od dana imenovanja za Povjerenika Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje.
 
Članak 4. 
 
Povjerenik Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje saziva i vodi sjednice Povjerenstva Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje.
 
Članak 5.
 
Povjerenik Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje za svoj rad odgovara Predsjedniku Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje i Izvršnom odboru Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje.
 
Članak 6.
 
Način rada povjerenika Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje i povjerenstva Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje bliže se uređuje aktom koji donosi Glavni odbor Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje.
 
Članak 7.
 
Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja i primjenjuje se odmah.
 
 
U Osijeku, 06. studenoga 2017. godine                                                            
 
Predsjednik HDSSB-a
                                                                                                                        Branimir Glavaš
 

<<  Veljača 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba