Koordinacija HDSSB-a Virovitičko-podravske županije

Jučer, 27. rujna u Slatini, održana je koordinacija članova i simpatizera HDSSB-a Virovitičko-podravske županije. Domaćin druženja, predsjednik HDSSB-a Virovitičko-podravske županije Igor Češek uvodnim pozdravnim govorom obratio se prisutnima , zahvalivši im se na dolasku u velikom broju.
Za govornicom su se mijenjali gosti iz vodstva stranke  glasnogovornik i zamjenik predsjednika stranke Karlo Šatvar, saborski zastupnik Krešimir Bubalo,predsjednik stranke Dragan Vulin, te utemeljitelj HDSSB-a Branimir Glavaš, govoreći o radu stranke i svim poteškoćama koje su članove HDSSB-a pratile sve ove godine, od osnutka do respektabilne političke opcije.
 
Također, uglednici iz vrha stranke pozvali su sve prisutne , kao i svo ostalo članstvo i simpatizere , na Izvještajni sabor HDSSB-a koji će se održati 8. listopada u Osijeku.
 
Predsjednik Dragan Vulin upozorio je predsjednike gradskih, općinskih i mjesnih ogranaka kako je potreban maksimalan anganžman svih u predizbornoj kampanji , kako je potrebno objasniti da HDSSB ne daje pusta obećanja kao HDZ i SDP, koji se Slavonije i Baranje, Podravine i Srijema sjete samo kada su izbori, te pozvao sve na opću mobilizaciju. 
 
Branimir Glavaš je napomenuo kako je sa dosadašnjim rezultatima  na parlamentarnim i lokalnim  izborima izuzetno zadovoljan, te kako stranka i na ove izbore izlazi samostalno,odnosno u koaliciji s narodom, ali da će upravo HDSSB biti taj jezičac na vagi koji će odlučivati o formiranju buduće Vlade, a u kojoj HDSSB želi participirati, što stranka već duže vrijeme propagira i to na način da dr. Željko Kraljičak  bude imenovan za ministra poljoprivrede, te da se ministarstvo premjesti u Slavoniju.
 
Po završetku službenog dijela,  druženje se nastavilo uz kavu u opuštenom razgovoru sa ćelnicima stranke, koji su  strpljivo odgovarali na postavljena im pitanja, te fotografiranje , jer su svi željeli imati uspomenu , fotografiju sa hrvatskim generalom Branimirom Glavašem.(D.F.)

<<  Veljača 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba