PREDSTAVLJANJE PROGRAMA U POŽEGI: Krajnje je vrijeme da se mi Slavonci izborimo za ono što nam pripada

HDSSB je zajedno sa svojim koalicijskim partnerom HKS-om danas u Požegi predstavio svoj program za predstojeće parlamentarne izbore. Predsjednik HDSSB-a, Dragan Vulin naglasio je kako je u slavonskim županijama prisutna velika stopa nezaposlenosti, ali puno veći problem je, istaknuo je Vulin, depopulacija Slavonije.
"U ovom kraju imamo neiskorišteni potencijal, a to je plodna ravnica i zemlja. Ona mora prehraniti naše obitelji, osigurati našim ljudima posao i što je najvažnije osigurati mladim ljudima da ovdje mogu živjeti od svoga rada. Poljoprivreda je kotač zamašnjak koji treba pokrenuti druge gospodarske aktivnosti u Slavoniji", istaknuo je Vulin.   
 
Istaknuo je i kako je važno povezati prehrambenu i prerađivačku industriju s primarnom poljoprivrednom proizvodnjom. "Ono što naš slavonski poljoprivrednik uzgoji, ovdje treba biti prerađeno u finalni prehrambeni proizvod.", naglasio je predsjednik HDSSB-a.
 
Kaže da će se koalicija HDSSB i HKS boriti za razvitak Slavonije i Baranje. Očekuju pet do šest mandata u IV. i V. izbornim jedinicama što će predstavljati snagu, kaže, koja će se izboriti za Slavoniju. 
 
"Krajnje je vrijeme da se mi Slavonci izborimo za ono što nam pripada. Ništa nam nitko neće pokloniti, moramo se za to izboriti sami. Nadam se da će naši ljudi prepoznati da ćemo uspjeti postići dobre rezultate za grad Požegu i Požeško-slavonsku županiju da ne budu izolirani kao do sada. Imamo izvrsne potencijale za razvoj kontinentalnog turizma, ali za to trebamo stvoriti preduvjete", rekao je Vulin

<<  Veljača 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba