Predizborni skup u Kutjevu

"Mnogi politički proroci iz HDZ-a i SDP-a prognozirali su kako ćemo nestati s političke scene iako smo već u prvom pokušaju osvojili tri saborska mandata. No, ne da nismo nestali, nego smo 2011. godine udvostručili broj saborskih mandata", poručio je sinoć Branimir Glavaš pred nekoliko stotina Kutjevčana na predizbornom skupu HDSSB-a.
Prema tome, Glavaš naglašava, kako će mandatar buduće hrvatske vlade biti upravo HDSSB jer se bez glasova Slavonaca i Baranjaca, uvjeren je, neće moći sastaviti buduća parlamentarna većina što smatra velikim i značajnim uspjehom za ovu regiju jer će se na taj način napokon otvoriti vrata državnog proračuna prema Slavoniji i Baranji koja vapi za projektima i ulaganjima.
 
"Već tjednima instrumentalizirani mediji uporno plasiraju tezu kako će HDSSB koalirati s SDP-om, a što je monstruozna i morbidna laž s ciljem da se zbuni i destabilizira naše biračko tijelo. Zatim, kritiziraju našu unutarstranačku sekciju Slavonsku sokolsku gardu i nazivaju je pogrdnim imenima poput „crnokošuljaši“. Mi im poručujemo kako smo iznimno ponosno na Slavonsku sokolsku gardu i najavljujem njezino širenje i omasovljenje. Našem narodu i državi, ali i cijeloj Europi prijeti objektivna opasnost u ovom globaliziranom svijetu i u toj službi je i Slavonska sokolska garda. Dokazali smo da znamo procijeniti trenutak i predvidjeti opasnosti koje nam prijete", odlučno je poručio Branimir Glavaš.
 
Naglasio je kako HDSSB nema alternative na prostorima Slavonije, Baranje, Srijema i Podravine te kako je ta stranka odlučna u namjeri da nakon uspješnih deset godina napravi iskorak i uđe u buduću hrvatsku vladu. Mještanima Kutjeva, ali i cijele Požeško-slavonske županije poručio je kako imaju dodatni razlog za ukazati povjerenje HDSSB-u. "Kandidirali smo kutjevčanku Josipu Miličević na visoko drugo mjesto na izbornoj listi i time pružili veliku šansu ovome kraju da ima svoju predstavnicu u Saboru"
 
Predizborni skup HDSSB-a još jedan je u nizu skupova te stranke na kojem se mogla osjetiti snaga i odlučnost u redovima te stranke za ostvarenjem stranačkih ciljeva, a to su prije svega ulazak u buduću vladu i preuzimanje odgovornosti za resor poljoprivrede. 

<<  Veljača 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba