Osječko-baranjska

 

zamjenik predsjednika županijske organizacije Osječko-baranjske  županije

Zoran Vinković

9. IZBORNI SABOR HDSSB-A: HDSSB je brend građen godinama. Nećemo ga se odreći

Na izvanrednom izbornom saboru HDSSB-a u nedjelju je u Osijeku za predsjednika stranke izabran utemeljitelj HDSSB-a i saborski zastupnik Branimir Glavaš, a 229 nazočnih na saboru je izabralo i druga stranačka tijela. Na konferenciji za novinare, nakon sabora, Glavaš je izvijestio kako je za predsjednika izabran javnim glasovanjem, jer nije bilo drugih kandidata.
Opširnije...

NAJAVA IZBORNOG SABORA: HDSSB će funkcionirati na način koji do sada nije postojao u hrvatskoj stranačkoj povijesti

U nedjelju 8. ovoga mjeseca u Osijeku održat će se izvanredni izborni Sabor HDSSB-a na kojem bi, među ostalim, trebao biti izabran novi predsjednik stranke i usvojen novi stranački Statut. Stranačkim Statutom predviđa se potpuno novi model funkcioniranja HDSSB-a po principu političko-poslovne kompanije, najavio je na konferenciji za novinare HDSSB-ov utemeljitelj Branimir Glavaš, koji potvrđuje svoju kandidaturu za predsjednika HDSSB-a.
Opširnije...

ODLUKE PREDSJEDNIŠTVA I SUDA ČASTI HDSSB-A

Dana 4. rujna 2017. godine održana je sjednica Predsjedništva HDSSB-a na kojoj su donesene slijedeće odluke:
1. Raspuštaju se svi organizacijski oblici Stranke (ogranci) ustrojeni na razini područne (regionalne), lokalne i mjesne samouprave.
2. Saziva se IX Izvanredni izborni Sabor HDSSB-a koji će se održati 8. listopada 2017. godine u Osijeku s početkom u 11 sati.
Opširnije...

Branimir Glavaš najavio kandidaturu za predsjednika HDSSB-a na izvanrednom izbornom saboru 8. listopada

 Vršitelj dužnosti predsjednika HDSSB-a Branimir Glavaš najavio je u utorak kako će se kandidirati za predsjednika stranke na izvanrednom izbornom saboru 8. listopada u Osijeku, izrazivši uvjerenje da će se HDSSB nakon konsolidacije i izbora novog vodstva vratiti na političke pozicije koje će jamčiti kvalitetan izborni rezultat na parlamentarnim i lokalnim izborima.
Opširnije...

Oštar prosvjed HDSSB-a povodom seksualnog zlostavljanja nad 40-godišnjom Hrvaticom od strane izbjeglice iz Afganistana

Povodom jučerašnjeg seksualnog zlostavljanja i bludničenja nad 40-godišnjom ženom građankom Hrvatske od strane izbjeglice iz Afganistana, HDSSB izražava svoj oštar prosvjed zbog ponašanja aktualne hrvatske vlasti koji jučerašnji zločin od strane onih koji su na silu ušli u Republiku Hrvatsku, medijski potpuno ignorira, a zločin u potpunosti marginalizira. 
Opširnije...
<<  Listopad 2017  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba