Osječko-baranjska

 

 

HDSSB obilježio 18. godišnjicu smrti dr. Franje Tuđmana

Prije 18 godina na današnji dan umro je prvi hrvatski predsjednik doktor Franjo Tuđman. Kao državnik, vizionar i utemeljitelj suvremene hrvatske države, svoju politiku temeljio je na progresivnim, naprednim tradicijama suvremene hrvatske povijesti i politike, vodeći hrvatski narod prema ostvarenju tisućljetnih snova – stvaranju samostalne, demokratske, moderne, europske Republike Hrvatske.
Opširnije...

Imenovano Povjerenstvo HDSSB-a za Klub Hrvatskih branitelja

Dana 08. listopada 2017. godine, u skladu s odredbama Statuta, predsjednik HDSSB-a imenovao je Povjerenika HDSSB-a za Klub Hrvatskih branitelja Zvonka Vlaheka, koji je dužan u roku od 60 dana imenovati Povjerenstvo HDSSB-a za Klub Hrvatskih branitelja u sastavu od minimalno tri, a maksimalno trideset i jednog člana, uz prethodnu suglasnost imenovanih članova. 
Opširnije...

Imenovano Povjerenstvo HDSSB-a za Klub umirovljenika

Dana 08. listopada 2017. godine, u skladu s odredbama Statuta, predsjednik HDSSB-a imenovao je Povjerenika HDSSB-a za Klub umirovljenika Želimira Buzuka, koji je dužan u roku od 60 dana imenovati Povjerenstvo HDSSB-a za Klub umirovljenika u sastavu od minimalno tri, a maksimalno trideset i jednog člana, uz prethodnu suglasnost imenovanih članova. 
Opširnije...

Imenovano Povjerenstvo HDSSB-a za Klub žena

Dana 08. listopada 2017. godine, u skladu s odredbama Statuta, predsjednik HDSSB-a imenovao je Povjerenicu HDSSB-a za Klub žena dr.sc. Jasmina Lovrinčević, koja je dužna u roku od 60 dana imenovati Povjerenstvo HDSSB-a za Klub žena u sastavu od minimalno tri, a maksimalno trideset i jednog člana, uz prethodnu suglasnost imenovanih članova. 
Opširnije...

Rješenje Ministarstva uprave o upisu Branimira Glavaša za predsjednika HDSSB-a

Ministarstvo uprave, u postupku pokrenutom po zahtjevu političke stranke pod nazivom Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje, sa sjedištem u Osijeku, Trg Lava Mirskog l/II, za upis promjene osobe ovlaštene za predstavljanje i zastupanje u Registar političkih stranaka Republike, temeljem članka 7. stavka 3. Zakona o političkim strankama ("Narodne novine", broj 76/93 i 111/96, 164/98 i 36/01), donosi riješenje da se dobrava političkoj stranici pod nazivom Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje, sa sjedištem u Osijeku, Trg Lava Mirskog l/II, upis promjene osobe ovlaštene za predstavljanje i zastupanje u Registar političkih stranaka Republike Hrvatske.
Opširnije...
<<  Prosinac 2017  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba