Predizborni skup u Novoj Gradiški

Dana 22. listopada održan je predizborni skup u Novoj Gradiški, u Domu kulture, čime je službeno započela predizborna kampanja. U dvorani prepunoj gostima nazočili su i utemeljitelj HDSSB-a general Branimir Glavaš, predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin, predsjednik Vijeća za nacionalnu, regionalnu i unutarstranačku politiku HDSSB-a Vladimir Šišljagić te saborski zastupnik Dinko Burić. Nazočnima su se obratili Dubravko Gubić, Josip Mikšić, Dinko Burić, Vladimir Šišljagić, Dragan Vulin i Branimir Glavaš.

Branimir Glavaš naglasio je kako je Dragan Vulin najmlađi predsjednik parlamentarne stranke u Hrvatskoj, ali i u Europi, što jasno pokazuje ozbiljnost HDSSB-a. Nakon deset godina nužno je aktivno sudjelovati u vlasti i imati svojega člana u budućoj Vladi jer to je jedini način da se ozbiljno i sustavno provedu potrebne promjene koje će izdignuti Slavoniju, Baranju, Srijem i Podravinu iz situacije u kojoj se godinama nalaze. Glavaš je podsjetio nazočne na izborne rezultate 2007. godine kada je HDSSB osvojio tri mjesta u Saboru, da bi se 2011. broj zastupnika udvostručio. 

 

Dragan Vulin naglasio je kako je došlo vrijeme da se odnos prema Slavoniji promijeni. Duboko je uvjeren da nakon 8. studenog više ništa ne će biti isto jer HDSSB ima vrlo jasan program u odnosu na programe ostalih stranaka, koji nisu ništa drugo nego liste lijepih želja. HDSSB-ov se program temelji na poljoprivrednoj, prehrambenoj i prerađivačkoj industriji, koje trebaju biti temelj razvoja zemlje, kao i na reformi regionalne i lokalne samouprave. Poručio je mladima da želimo biti Slavonci, a ne sezonci, uz čvrsto uvjerenje da će HDSSB imati ministra poljoprivrede u novoj Vladi.

 

Na predizbornom su skupu nazočne zabavljali Stjepan Jeršek Štef i Šima Jovanovac.


<<  Veljača 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba