V. Sabor Mladih HDSSB-a: Donna Šimatić nova predsjednica

253 delagata na V. Saboru Mladih HDSSB-a pljeskom i darovima zahvalili su dosadašnjem predsjedniku Mladih HDSSB-a Marinu Medvedu na svemu učinjenom tijekom svog mandata, dok su za novu predsjednicu izabrali studenticu ekonomskog fakulteta iz Osijeka Donnu Šimatić.
Mladima je potporu dalo gotovo cijelo stranačko čelništvo, a pozdravne riječ uputili su im Vladimir Šišljagić i Dragan Vulin.
Oboje su naglasili važnost uključivanja mladih u društvrno politički život, jer se jedino tako može utjecati na kreiranje politike.
 
"Ponosni smo na vas mlade, a u HDSSB-u ćete svi sigurno dobiti priliku. Najbolji primjer smo moja malenkost, Karlo Šatvar i Davor Boras koji smo iz mladeži ušli u seniore i preuzeli najvažnije zadaće u radu stranke.
Širite mrežu mladih, jer jedino tako možemo mijenjati stvari na bolje" - rekao je predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin.
 
Novoizabrana predsjednica naglasila je kako će aktivno raditi na omasovljenju organizacije Mladih, ali i pružati podršku seniorima u zajedničkoj borbi za bolji život u Slavoniji i Baranji.
 
Za zamjenika predsjednice izabran je Toni Grcić, za glavnu tajnicu Vedrana Sabljo, te za predsjednicu Regionalnog vijeća Mladih Marija Mijatović.

<<  Prosinac 2017  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba