Uvodno predavanje besplatnih priprema za državnu maturu u organizaciji Mladih HDSSB-a

Mladi HDSSB-a u gradu Osijeku i ove godine organiziraju besplatne pripreme za državnu maturu. Jučer je održano Uvodno predavanje na koje se odazvalo preko 100 maturanata koji su se upoznali sa svojim predavačima i organizatorima. Maturante je pozdravio predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin koji će i ove godine biti aktivno uključen u pripreme tako što će predavati dio gradiva iz fizike ovogodišnjim maturantima.
 „Želim vam dobrodošlicu na ovaj projekt koji Mladi HDSSB-a uspješno provode već šest godina. Mladi ste ljudi koji ulaze u svijet odraslih te vam savjetujem da se odlučite za onaj fakultet koji vas zanima jer ćete ga u predviđenim rokovima i završiti. Nadam se da će te sa svojim stečenim zvanjem i stručnošću ostati i raditi u Slavoniji i Baranji“, poželio je Vulin. 
Karlo Šatvar, zamjenik predsjednika HDSSB-a na Uvodnom je predavanju pozvao maturante da se aktivno uključe u društveni život u gradu Osijeku. „Fakultet vam treba ostati na prvom mjestu, ali se trebate aktivirati kroz mnoštvo udruga tijekom studiranja. Aktivnosti vam pružaju velik broj poznanstava i drugih znanja koja će vam pomoći u daljnjoj izgradnji samih sebe.“, istaknuo je Šatvar.
„Mi Mladi HDSSB-a kada su ovakvi projekti u pitanju, kao što je obrazovanje, politiku stavljamo u drugi plan. Bitno nam je da u Slavoniji i Baranji bude što vise visoko obrazovanih mladih ljudi“, rekao je Marin Medved predsjednik Mladih HDSSB-a. 
 
Medved je poželio svim maturantima uspješne pripreme, kao i polaganje Državne mature te upisivanje željenog fakulteta.
Predsjedništvo Mladih predstavilo je predavače, i to njih sedam, koji će ove godine puna tri mjeseca održavati predavanja iz četiri predmeta: Hrvatski jezik, Matematika, Engleski jezik i Fizika. 
Predavanja započinju u ponedjeljak, 15 veljače 2016. godine, a održavati će se sve do sredine svibnja po predviđenom rasporedu koji vam donosimo u nastavku. 
 

<<  Siječanj 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba