Prihvatio sam se velikog izazova i kandidirao za župana Osječko-baranjske županije u ime koalicije HDSSB, HSLS i ABU.
 
Velika je čast, ali i odgovornost biti kandidat slavonsko-baranjske regionalne političke opcije.
U izbore ulazimo opušteni i mirni s jednim jedinim zadatkom: afirmativnom i optimističnom kampanjom prezentirati naš program i naše ljude. Ostalo će odlučiti birači.
Šaljem jasnu poruku kako oročena sredstva Osječko-baranjske županije od tridesetak milijuna kuna treba podijeliti najboljima među nama: poduzetnicima i obrtnicima Jedino oni mogu stvarati dodatnu vrijednost i "gurati" nas naprijed.
 
   

Predstavljanje programa kandidata HDSSB-a za župana OBŽ Karla Šatvara u Valpovu

Suradnja javnog, poslovnog i civilnog sektora za gospodarski rast i razvoj i otvaranje novih radnih mjesta je svakako ono što je fokus mog programa istaknuo je Karlo Šatvar naš kandidat za župana koji je danas s članovima HDSSB predstavljao svoj program u Valpovu, te je dodao da je ravnomjeran razvoj svih dijelova županije jedna od osnovnih stavki bez koje nema niti općeg napretka. 
Opširnije...

KARLO ŠATVAR, KANDIDAT HDSSB-A ZA ŽUPANA: Dovoljno sam iskusan, ali i mlad i pun snage da vodim našu županiju

Tridesetjednogodišnji Karlo Šatvar kandidat je HDSSB-a za župana Osječko-baranjske županije. Kao predstavnik slavonsko-baranjskih regionalista, on je i jedan od rijetkih kandidata za župana koji se zauzima za promjenu postojećeg sustava županija.
Sa Šatvarom smo razgovarali o programu s kojima izlazi pred birače Osječko-baranjske županije.
Opširnije...

Predstavljanje programa kandidata HDSSB-a za župana OBŽ Karla Šatvara u Belom Manastiru

Potpredsjednik HDSSB-a i kandidat za župana Karlo Šatvar danas je boravio u Belom Manastiru gdje je s kandidatkinjom za zamjenicu župana Jadrankom Sabljak predstavljao program svog tima. Šatvar je istaknuo da je ravnomjeran razvoj svih dijelova Županije ono na čemu se temelji njegov program. 
Opširnije...

Predstavljanje programa kandidata HDSSB-a za župana OBŽ Karla Šatvara u Đakovu

Prilikom današnjeg boravka podpredsjednika stranke i  kandidata HDSSB-a za župana Karla Šatvara u Đakovu održana je tiskovna konferencija na kojoj je aktualni gradonačelnik Zoran Vinković i kandidat HDSSB-a za gradonačelnika Đakova dao podršku Šatvarovoj kandidaturi za župana, dok je Šatvar ovom prigodom svoju podršku izrazio i Vinkovićevoj kandidaturi za gradonačelnika. 
Opširnije...

Izabrano novo vodstvo Gradskog odbora HDSSB-a Našice

Na sinoćnjoj Izbornoj skupštini HDSSB-a grada Našica za predsjednicu je izabrana Melita Šoštarec, koja je do sada obnašala funkciju predsjednice Kluba žena HDSSB-a Našice.
Skupštini je nazočio i predsjednik stranke Dragan Vulin koji je zahvalio članovima na dolasku te što su čvrsto ostali uz HDSSB. 
Opširnije...

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba