Druženje s građanima u Donjem Miholjcu

U sklopu predizborne kampanje i borbe za Osječko – baranjsku županiju kandidat za župana Karlo Šatvar posjetio je večeras Donji Miholjac gdje je u neposrednom razgovoru s mještanima miholjačkog kraja predstavio program svoga tima te poslušao sugestije, primjedbe prijedloge i inicijative ljudi koji žive u na području Miholjštine. 
Šatvar je istaknuo da će prioritet broj jedan svakako biti razvoj gospodarstva i otvaranje radnih mjesta i pri tom smatra da poticajne mjere moraju biti znatnije i konkretnije. Treba svakako raditi i na unapređenju školstva i to u prvom redu na opremljenosti škola, a kao pomoć roditeljima čiji su kućni proračuni ionako često prenapregnuti, Županija treba osigurati besplatne udžbenike i međumjesni prijevoz te besplatni obrok u školama. Uz razvoj i unapređenje poljoprivrede, a tu se u prvom redu misli pomoći malim proizvođačima koje moramo vratiti u naša sela, jedan od važnih segmenata koji treba bolje iskoristiti je i turistički potencijal naše županije, koja sa svojim potencijalima može postati lider europskog kontinentalnog turizma.
 
 
Jedna od konkretnih mjera s kojom se može odmah početi u suradnji s Ministarstvom obrazovanja,  znanosti i sporta je promocija našu županiju kao destinaciju za učeničke ekskurzije. Činjenica je da situacija nije sjajna, ali ima prostora za optimizam. Ono što treba je nova energija i nov pristup rješavanju problema, a prije svega treba raditi na ostvarivanju kulture političkog dijaloga u kojem bi slavonski lobij nastupao jedinstveno u provedbi projekata od interesa za naš kraj neovisno o tome kojoj opciji tko pripada, kada se dižu ruke u Saboru za pitanja koja znače napredak i boljitak i dostojanstven život naših ljudi, svi trebaju nastupati jedinstveno.  
 
Više na:
   

<<  Veljača 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba