Šatvar na proslavi Dana Grada Đakova

Odazvao sam se pozivu svog stranačkog kolege gradonačelnika Đakova Zorana Vinkovića i prisustvovao Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Đakova. Dodjelom svečanih priznanja zaslužnim pojedincima još se jednom pokazalo kako Đakovo obiluje vrijednim i kvalitetnim ljudima koji su nositelji razvoja svoga grada, ali i naše regije u cjelini, poručuje Šatvar. 
Šatvar drži da je potreban novi pristup problemima s kojima se danas suočavamo. Ljudima treba omogućiti da od svoga rada mogu osigurati egzistenciju i omogućiti im da svojim radom mogu nešto i ostvariti. U prvom redu treba više ulagati u gospodarstvo i usmjeriti veću količinu energije u otvaranje novih radnih mjesta te biti socijalno osjetljiviji jer naši ljudi teško sklapaju kraj s krajem u ovom trenutku i zato je potrebno izdvajati više za subvencioniranje prijevoza učenika ili osiguranja besplatnih udžbenika za sve dijelove županije, a ne da takve pogodnosti imaju samo veći gradovi koji imaju i veće proračune. 
 
 
Ono što treba napraviti je upravljati novcem iz Proračuna Županije na produktivniji način, a to u ovom trenutku znači i usmjeriti znatnija sredstva u potpore gospodarstvenicima. Ono što je potrebno je i progovarati o problemima i tražiti ulaganja u naš kraj. Danas svjedočimo tome da Slavonija i Baranja dolaze u fokus zahvaljujući politici i programu koji provodimo više od desetljeća, ali ga je potrebno i dalje razvijati i to uvijek zajedno s narodom i u službi narodu. Ne treba biti pesimist, kaže Šatvar i ističe, da ga veseli podrška koju dobiva, kao i stvaralačka energija koja tinja u našim ljudima. 
 

<<  Siječanj 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba