Sabljak i Plavčić HDSSB-ovi kandidati za zamjenika župana

HDSSB-ov kandidat na izborima za osječko-baranjskog župana Karlo Šatvar predstavio je danas kandidate za svoje zamjenike. To su Jadranka Sabljak iz Belog Manastira i Mario Plavčić iz Đakova . Oboje su ravnatelji osnovnih škola, a to je i znak da HDSSB osim ravnomjernog razvoja županije želi i nova ulaganja u školstvo i obrazovanje. 
Jadranka Sabljak ravnateljica je osnovne škole u Popovcu, a Mario Plavčić u Đakovačkoj Satnici. Oboje dobro poznaju probleme u školstvu i znaju kako su moguća poboljšanja i bez novih ulaganja novca, istaknuto je danas na konferenciji za novinare u Osijeku. Kandidati Sabljak i Plavčić istaknuli su kako je preraspodjelom novca moguće postići da svi učenici u Osječko-baranjskoj županiji imaju besplatnu školsku kuhinju i udžbenike, ali i organiziranu školu u prirodi. Sabljak je rekla kako je sramotno da je veliki broj djece u Baranji vidio Kopački rit samo na slikama, a poražavajuće i to što je djece u školama sve manje, a ništa se ne čini kako bi se roditeljima olakšalo takozvano besplatno školovanje učenika. 
 
 
Kandidat za župana Karlo Šatvar istaknuo je kako je koaliciji za ove izbore HDSSB-HSLS-ABU u interesu da Osječko-baranjska županija postane ravnomjerno razvijena jer su razlike u životnom standardu velike i upravo je zbog toga predložio da njegovi zamjenici budu iz različitih dijelova županije.
 
 
 

<<  Veljača 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba