Održana izborna skupština HDSSB-a za općinu Bukovlje.

U subotu, 08. travnja 2017. u svečanoj sali u Bukovlju održana je redovita Izborna skupština HDSSB-a za općinu Bukovlje. Nazočnima se obratio povjerenik HDSSB-a za Brodsko – posavsku županiju Dubravko Kolundžić, dipl.ing. „HDSSB je preživio unutar stranačku krizu. Stranačka infrastruktura je već obnovljena, s obzirom na to da gubitci nisu bili značajni. 
Javnosti se često pogrešno prezentiralo kako je veliki broj članova napustio HDSSB. Velika većina članova i dalje su u HDSSB-u i aktivno rade. Tamo gdje smo izgubili pojedine članove i čelnike lokalnih organizacija, već su imenovani povjerenici i aktivno se pripremamo za lokalne izbore. Iako, u većini organizacija svi su ostali uz stranku. Recimo, u našoj Županijskoj organizaciji  je samo nekoliko pojedinaca sudjelovalo u puču, a više od 95 posto članova ostalo je uz stranku. Dokaz tome je i ova puna dvorana u Bukovlju. Očekujem dobre rezultate  na nadolazećim Lokalnim izborima i to ne samo u Brodsko – posavskoj županiji nego u svih pet slavonskih županija. Puno bolje nego što nam neki predviđaju „– naglasio je Kolundžić.
 
Ukazao je da su sve one mjere koje su navedene u programu HDSSB-a realne, provedive  odmah, i ne zahtijevaju ni jednu dodatnu lipu iz proračuna, već će u prvih godinu dana donijeti uštede te da se te  mjere moraju provesti jer Slavonija više ne može  i ne smije čekati.
 
 
U radnom dijelu Skupštine  za predsjednika Općinske organizacije HDSSB-a Bukovlje izabran je   Robert Zeba, dipl.ing.šum, za članove općinskog odbora Franjo Knežević, Tomislav Valić, Srećko Bubalo, Marija Marković, Tomislav Đaković, Ivan Terzić, Dražen Mladar i Dražen Pavičić. Nadzorni odbor čine Pavo Pejnović, Pavo Mataić i Jozo Henjec.

<<  Veljača 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba