Koordinacija HDSSB-a u Sarvašu

Na večerašnjoj  koordinaciji predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin razgovarao je sa članovima, ali i mještanima Sarvaša te ih upoznao sa svojim programom koji se u prvom redu temelji na razvoju poduzetničke i gospodarske klime. 
„Drago mi je što iz Sarvaša odlazim miran jer osjećam potporu Sarvašana koji podržavaju moju kandidaturu i spremni su stati uz mene i moj program. Nećemo obećavati nemoguće, ali osnovni životni i komunalni problemi koji čine život stanovnika nekoga djela grada lakšim i dostojanstvenijim biti će prioritet. Uvijek ima stvari koje se ne mogu napraviti, ali duboko vjerujem da ima još više onih koje se mogu napraviti samo ako čovjek ima volje“, rekao je Vulin prilikom sastanka s mještanima ovog prigradskog naselja Osijeka te dodao da je ravnomjeran razvoj svih dijelova grada osnovni preduvjet za opći razvoj Osijeka kao cjeline i da je to jednosatno nešto što se mora ostvariti.  
 
Blizina Osijeka, javni gradski prijevoz te komunalan infrastruktura (plinovod, vodovod, kanalizacija, itd.) uz ljudski potencijal osnova su za kvalitetan život u prigradskom naselju kakvo je Sarvaš. Zajednica koja ovdje živi je aktivna o čemu svjedoči i rad brojnih udruga od lovačkog i sportsko ribolovnog društva preko izuzetno aktivnog DVD-a, brojnih kulturno-umjetničkih udruga do aktivne matice umirovljenika. Sve ovo svjedoči da u Sarvašu postoje entuzijasti i ljudi koji su voljni raditi na boljitku svoje zajednice. Međutim, ono što je u zadnje četiri godine izostalo je kontinuitet podrške od strane gradske vlasti na čelu s g. Vrkićem koja nije imala baš previše sluha za posebnosti ovog dijela Grada Osijeka, niti za potrebe mještana ovog prigradskog naselja.
Potporom predsjedniku Draganu Vulinu kao kandidatu za gradonačelnika i davanjem podrške njegovom programu Sarvašani su odlučni zauzeti se za svoje bolje sutra i odlučni su u stavu da i Osijek i Sarvaš mora bolje.  
 
Više na: 
   

<<  Siječanj 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba