AFERA PROMENADA: Vrkić je časopis "Promenada" financirao novcem gradskih poduzeća, i to gubitaša!?

Četiri godine Vrkićeva mandata od početka obilježava nerad, javašluk i prodavanje magle. U istom tonu neodgovornog ponašanja i izraza nepoštivanja i samoga grada Osijeka i građana koji su mu dali mandat da raspolaže njihovim novcem Vrkić svoj mandat završava zadnjim potezom ad hoc otkazivanja sjednice Gradskoga vijeća Grada Osijeka.
Četiri godine Vrkić i njegova ekipa sjede skrštenih ruku. Četiri godine imali su vremena pripremati se za novi krug izbora i raditi na korist građana. 
Odmah na početku Vrkić je priznao da projekte i program koji je objavio u Promenadi koju je koristio u kampanji 2013. neće provoditi. Objašnjenje koje je tada dao nije baš najkorektnije jer je rekao da su Promenadu radili u svrhu kampanje i da su ta obećanja nerealna i da su se njegovi suradnici „malo zaigrali“, ali što da se radi!
 
Međutim, umjesto da zasuče rukave i zapne iz svih snaga jer su lažima namamili građane da im daju mandat (što je sam priznao),  Vrkić i Co. dočekaju kraj mandata, a da se ne mogu pohvaliti niti jednim jedinim svojim projektom ili investicijom. 
 
Trenutak kada trebaju napraviti pregled i presjek svoga rada i podastrijeti račun onima koji su im dali mandat oni dočekaju potpuno nespremni i onda tuđe projekte predstavljaju kao svoje. 
Kao da nije dovoljno to što četiri godine nisu ništa radili osim rasipali naš novac, već našim novcem ponovno financiraju svoju novu Promenadu kako bi nam servirali još laži i prodavali maglu na naš račun.
 
Jedina poruka koju svojim postupcima Vrkić i Co. šalju je: Tko voli nek' izvoli! Tko želi laži, nerad, propadanje, nek' ….
A svaki građanin koji želi živjeti u ovome gradu može i ne samo može, već ima i obvezu pokrenuti se i uzeti stvar u svoje ruke. Mi građani Osijeka imamo moć mijenjati stvari i mi to moramo učiniti. 
 
Svatko tko želi nazad svoj grad po mjeri svakog čovjeka jednostavno mora izaći na izbore i odlučiti se da Osijek mora bolje.
 

<<  Siječanj 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba