Mladi HDSSB-a: "Mladi SDP-a izgubljeni u vremenu i prostoru"

Mladi HDSSB-a reagirali su danas na jučerašnju akciju Foruma mladih SDP-a.
Članovi osječkog foruma mladih SDP-a, nezadovoljni čišćenjem ulica u gradu, dijelili su u utorak, 11. prosinca 2012.godine na Trgu Ante Starčevića, letke sa fotografijama osječkih ulica i uspoređivali ih sa  "Vodeničkom ulicom".

Međutim, kako kažu mladi HDSSB-a akciji je više priličio naziv "pokažimo neznanje o osječkim ulicama". Naime, ulica za koju su SDP-ovci fotografiranim primjercima tvrdili da je Bubalova, Vodenička ulica, zapravo je Ulica Jovana Gojkovića.

 - Mladima SDP-a šaljemo 5 planova grada za sve njihove članove.  Naime, oni na jučerašnjim lecima pogrešnu ulicu prikazivali Vodeničkom, pa se nameće zaključak da ili svjesno lažu građane Osijeka ili ne poznaju svoj grad.  Također spremni smo mlade SDP-ovce provesti gradom kako bismo im pokazali gdje se nalaze važne institucije poput Hitne pomoći koja se nalazi u blizini Vodeničke ulice koja se čisti upravo iz toga razloga. Naglašavamo kako se ta ulica čistila i ranijih godina, pa čak i za kratke vladavine SDP-a- rekao je predsjednik Mladih HDSSB-a Karlo Šatvar.

Pismo poslano Forumu mladih SDP-a:

Poštovane kolege,
nakon Vaše neuspjele akcije "Pokažimo znanje o osječkim ulicama", odlučili smo Vas pozvati u obilazak Osijeka s ciljem upoznavanja grada u kojemu živimo. U prilogu Vam dostavljamo plan grada Osijeka, koji ste inače mogli besplatno dobiti u Turističkoj zajednici Osijek, kako biste se unaprijed mogli pripremiti. U obilasku
smo Vam između ostaloga planirali pokazati gdje se nalaze KBC OSIJEK, GRADSKO POGLAVARSTVO, HNK, GRADSKI VRT i TRG ANTE STARČEVIĆA, a kako u ovo predbožićno vrijeme činimo dobra djela, odlučili smo Vam čak ispuniti želju. Pokazat ćemo Vam konačno gdje se nalazi i kako izgleda Vodenička ulica o kojoj pričate, iako je očigledno da nikada niste bili tamo.


<<  Prosinac 2017  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba